De laatste keer stage zit er alweer op! Dat ging echt ontzettend snel. Ik heb een dagje minder stage omdat ik meega op schoolkamp met mijn stageschool. Dit betekend dus dat mijn adviesrapport al af is en ook al gepresenteerd is aan mijn mentor.

De laatste stagedag was erg leuk, ik heb de kinderen nog geholpen met hun 'blogproblemen' en ik heb nog een lesje woordenschat gegeven met weer een leuke tool. Dit keer was het http://www.tagxedo.com/app.html. Je kunt hier woordwebben maken in allerlei vormen, met allerlei kleuren. Omdat het thema importeren/exporteren was heb ik alle woorden van de week in een vliegtuig verwerkt. Weer eens een heel andere manier dan die standaard praatplaat. Dit kon ik dan ook wel merken want de kinderen waren heel actief zo veel mogelijk verschillende woorden uit het plaatje aan het halen. Erg leuk om zo een woordenschat les te beginnen.
Omdat ik met de kinderen een Bitstrip klas had aangemaakt leek het mij wel leuk om hier iets mee te doen voor mijn afscheid. Alle kinderen hadden ondertussen al een avatar gemaakt. Ik had een klein stripverhaaltje gemaakt waarin ik de klas bedank voor het mogen experimenteren in hun klas. Ook had ik de klassenfoto erbij gedaan. Dit heb ik in een lijstje gedaan en deze hangt nou in de klas. Ik vond het erg leuk en leerzaam om wat tools en toepassingen echt uit te kunnen proberen in een klas. Dit bevestigt alles wat we hebben geleerd in de minor Kind, Leren en Media!
9/3/2014 03:51:42 am

Beste,
Toffe site! Toch een vraagje. Hoe kan ik de vorm veranderen? Nu is het een wereldbol maar kan deze niet aanpassen

ReplyLeave a Reply.