Ook deze week hebben we met een nieuwe tool gewerkt. Deze keer was het Glogster.com Je kan hier digitaal een poster maken. Je kan verschillende foto's, afbeeldingen, filmpjes, teksten geluidsfragmenten etc. in een poster verwerken.

Mijn ervaring:
We kregen de opdracht om een glog te maken over cyberpesten. Hieronder zie je mijn poster. Ik heb er niet heel erg lang aan gewerkt, het zou veel uitgebreider kunnen! In de rechterbovenhoek kun je klikken om de poster in een groter formaat te zien.
Ik vond het op het begin wel erg wennen, maar als je eenmaal door hebt hoe het werkt kun je er heel makkelijk mee werken. Ik vind het een erg leuke tool met een heel leuk en makkelijk resultaat.
In het onderwijs:
Ik denk dat glogster.com makkelijk in te zetten is in de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs. Kinderen kunnen best uitvogelen hoe het werkt als ze eenmaal een account hebben en in het programma zitten. Glogster is een heel leuke verwerkingsvorm waarbij kinderen veel informatie moeten opzoeken en deze kunnen verwerken op hun eigen manier.Leave a Reply.